Αθηνών – Κορίνθου κίνηση τώρα: Χάος στο ύψος της Γέφυρας Ασπροπύργου

Καραμπόλα με τρία φορτηγά στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Γέφυρας Ασπροπύργου προκαλεί κυκλοφοριακό χάος στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα. Η σφοδρή σύγκρουση συνέβη στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Γέφυρας Ασπροπύργου.

Από το τροχαίο έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από το ύψος του στρατιωτικού

νοσοκομείο της Ελευσίνας προς το σημείο της σύγκρουσης. Αυξημένη κίνηση θα βρουν ακόμα οι οδηγοί στην κάθοδο του Κηφισού, από τη Γέφυρα Μεταμόρφωση προς τα ΚΤΕΛ , ανά τμήματα, λόγω δύο τροχαίων ατυχημάτων νωρίτερα.

Το απόλυτο χάος που θα διαρκέσει σχεδόν πέντε μήνες

Το ατελείωτο κυκλοφοριακό κομφούζιο που ζουν ήδη οι οδηγοί και όσοι χρησιμοποιούν την νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου θα συνεχιστεί λόγω έργων του ΑΔΜΗΕ. Οι πρωτοφανείς καθυστερήσεις αφορούν τα έργα σύνδεσης του υποθαλάσσιου αγωγού ηλεκτροδότησης που θα συνδέει την Αττική με την Κρήτη και ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Τα έργα του ΑΔΜΗΕ, προβλέπουν ο αγωγός να περάσει κάτω από το οδόστρωμα για να φτάσει στην Πάχη Μεγάρων και να βγει στη θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι χρησιμοποιηθεί μόνο μία λωρίδα (ύψος Ασπροπύργου) από όλα τα οχήματα και να δημιουργηθεί το απόλυτο χάος το οποίο θα διαρκέσει σχεδόν πέντε μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα