Ασύλληπτη τραγωδία στην Αττική: Πέντε οι νεκροί από τις πλημμύρες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αδιανόητη τραγωδία από την καταιγίδα που ξέσπασε τα ξημερώματα στην δυτική Αττική, καθώς στη Μάνδρα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Αρχικά εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη 8 και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένας άντρας 85 ετών, επίσης στο σπίτι του που ήταν υπόγειο, στην οδό Αγαμέμνονος. Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου και

ο οποίος «προφανώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.

Στις 12 το μεσημέρι η κυρία Μαλλίρη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και τέταρτος νεκρός, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών, στο 2ο με 3ο χιλιόμετρο, σε αύλιο χώρο. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου ανακοίνωσε πως οι νεκροί είναι συνολικά πέντε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρκετές επιχειρήσεις απεγκλωβισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αυτή την ώρα ελέγχονται όλα τα υπόγεια και οι πλημμυρισμένοι χώροι, υπό τον φόβο κι άλλων εγκλωβισμένων.

Εν τω μεταξύ, δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο. Οι δύο γυναίκες διαμένουν στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα, όπου εντοπίστηκε και η νεκρή και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών – Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο, τραυματισμένος.

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες 360 κλήσεις για βοήθεια από εγκλωβισμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Το άρθρο Ασύλληπτη τραγωδία στην Αττική: Πέντε οι νεκροί από τις πλημμύρες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα