Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1: Πέταξε δύο βαθμούς

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη για την 6η αγωνιστική των playoffs. Παρόλο που στο 74’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαντσίνι, με δικό τους λάθος, χάρη στο αυτογκόλ του Ροζ στο 81’ δεν κατάφεραν να πάρουν μια νίκη που ουσιαστικά θα τους εξασφάλιζε από τώρα την Ευρώπη και θα τους άφηνε μόνους δεύτερους στη βαθμολογία.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Παπαδόπουλος κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σουάρεθ, Χριστόπουλο, Άλβαρες στην άμυνα. Βαλιέντε, Μουνάφο οι δύο χαφ,

με τους Τιλίκα, Σίτο, Ριέρα να είναι η μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Μπαράλες.

Ίδια διάταξη και από τον Άκη Μάντζιο, που παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα λόγω τιμωρίας, για τον Άρη. Ο Κουέστα στο τέρμα, με τους Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα στην τετράδα της άμυνας. Ο Σάσα και ο Ματίγια στον άξονα, μπροστά τους οι Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκάμα και ο Μάνος στην κορυφή της επίθεσης.

Τζέγκο: «Αφήσαμε δύο βαθμούς, είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Άρης είχε νέα απώλεια βαθμών και ο Τζέιμς Τζέγκο έδειξε προβληματισμένος στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports, ενώ σχολίασε ότι οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη κόντρα στον Αστέρα (1-1).

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ήρθαμε για να κερδίσουμε και κρατούσαμε τη νίκη. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε μία φάση όπου μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 και να είχαμε τελειώσει. Δεν μας άρεσε καθόλου το γεγονός ότι αφήσαμε πίσω μας δύο βαθμούς», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη φάση της ισοφάρισης, απάντησε: «Βρεθήκαμε στην επίθεση, δεν σκοράραμε και όλα έγιναν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ήταν μια πολύ γρήγορη φάση και θα πρέπει να δουλέψουμε την αντίδρασή μας και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αμυνόμαστε για να μην κινδυνεύσουμε στο μέλλον».

Για τη συνέχεια των playoffs, επεσήμανε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας, έχοντας ηρεμία και καθαρό μυαλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1, Πέταξε,asteras tripolis – aris 1-1, petaxe