Ασπρόπυργος φωτιά τώρα: Στις φλόγες αποθήκες και εργοστάσια, μηνύματα για εκκενώσεις

Μεγάλος συναγερμός έχει ξεσπάσει στην Πυροσβεστική για τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στον Ασπρόπυργο και γρήγορα επεκτάθηκε προς τη βιομηχανική περιοχή. Χαρακτηριστικό της έντασης της φωτιάς και του πόσο γρήγορα επεκτείνεται είναι το γεγονός πως μέσα σε μόλις 1,5 ώρα, εστάλησαν 3 μηνύματα από το 112 για την περιοχή του Ασπροπύργου. Τα δύο πρώτα αφορούσαν εκκενώσεις οικισμών και το τρίτο για προειδοποίηση λόγω πυκνών καπνών.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το πρωί εστάλη μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής Λάκκα Κατσαρή να εκκενώσουν προς Ασπρόπυργο ενώ λίγο αργότερα, έλαβαν μήνυμα οι κάτοικοι

στους οικισμούς Ποντίων και Βέρας για εκκένωση προς Ελευσίνα.Οι πυκνοί καπνοί που σκεπάζουν την περιοχή οδήγησαν σε νέο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, στους κατοίκους του Ασπροπύργου, ζητώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Κάηκαν αποθήκες και εργοστάσια από την μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Ασπροπύργου, Μιχάλη Ψωμιάδη, έχουν καεί πέντε αποθήκες και δύο εργοστάσια, ενώ λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν μπορούν να πετάξουν τα εναέρια μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα