Άσχημη μυρωδιά ψυγείο: Πώς να επαναφέρετε τη φρεσκάδα

Όσα τρόφιμα υπάρχουν μέσα στο ψυγείο, τόσοι είναι και οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν μια δυσάρεστη αίσθηση όταν ανοίξουμε την πόρτα. Εάν παρατηρήσετε μια άσχημη μυρωδιά στο ψυγείο σας που δεν φαίνεται να μπορείτε να ξεφορτωθείτε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Χρησιμοποιώντας τα παρακάτω υλικά θα διασφαλιστεί ότι δεν θα χάνετε την όρεξή σας κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου.

Μαγειρική σόδα

Για να απαλλαγείτε από μυρωδιές και αποξηραμένες διαρροές φαγητών μέσα στο ψυγείο σας, αφαιρέστε τα περιεχόμενα, στη συνέχεια, βάλτε λίγη μαγειρική σόδα σε ένα βρεγμένο

σφουγγάρι και τρίψτε τα τοιχώματα και τα ράφια του ψυγείου. Ξεπλύνετε με ένα καθαρό, βρεγμένο σφουγγάρι. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε ένα ανοιχτό κουτί σόδας μέσα στο ψυγείο όταν τελειώσετε, κάτι που θα απορροφήσει τις μυρωδιές.

Βαμβάκι

Μερικές φορές το ψυγείο μπορεί να μην μυρίζει άσχημα αλλά απλά δεν μυρίζει φρεσκάδα. Βρέξτε ένα βαμβάκι με εκχύλισμα βανίλιας και τοποθετήστε το σε ένα ράφι. Το βαμβάκι αυτό θα ενεργήσει σαν αποσμητικό, προσφέροντας το δικό του ευχάριστο άρωμα.

Λεμόνια

Αφαιρέστε τις μυρωδιές στο ψυγείο με ευκολία. Βρέξτε χυμό λεμονιού σε ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα σφουγγάρι και αφήστε το μέσα στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αφαιρέσει από το ψυγείο όλα τα δύσοσμα στοιχεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την άσχημη μυρωδιά.

Αλάτι

Έχετε αφαιρέσει όλα τα τρόφιμα και τα ράφια από το ψυγείο. Αναμίξτε μια χούφτα αλάτι σε μερικά λίτρα χλιαρό νερό και χρησιμοποιήσετε το μίγμα με ένα σφουγγάρι για να καθαρίσετε το εσωτερικό του ψυγείου. Το μίγμα δεν είναι λειαντικό, οπότε δεν θα χαράξει τις επιφάνειες του ψυγείου. Με αυτόν τον τρόπο επίσης δεν εισάγετε χημικές αναθυμιάσεις ή οσμές στον χώρο του ψυγείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα