Αρραβωνιάστηκε ο Sherlock, Benedict Cumberbatch

Ο Βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch, που υποδύεται τον θρυλικό ντετέκτιβ Sherlock Holmes στην ομώνυμη σειρά αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και σκηνοθέτιδα στο επάγγελμα Sophie Hunter.

«Ανακοινώνεται ο αρραβώνας του Benedict, γιος της Wanda και του Timothy Cumberbatch, με την Sophie, κόρης της Katharine Hunter από το Ενδιμβούργο και του Charles Hunter

από το Λονδίνο», έγραφε η εφημερίδα Times για το ζευγάρι, που φροντίζει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση του 38χρονου Benedict και της 36χρονης Hunter έγινε γνωστή νωρίτερα μέσα στο έτος, όταν ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, ο ηθοποιός πρωτοστατεί σε φιλανθρωπική καμπάνια, που ζητά από τον κόσμο να βγάλει τα ρούχα του για καλό σκοπό. Ο Benedict Cumberbatch έβγαλε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου βγάζει το πουκάμισο του, για να υποστηρίξει την καμπάνια K. Maxx’s Give Up Clothes for Good campaign.

Η αλυσίδα T.K.Maxx συνεργάζεται με το αντικαρκινικό ίδρυμα της Βρετανίας και ο κόσμος δίνει ρούχα και αντικείμενα οικιακής χρήσης στο κατάστημα, που αυτό τα πουλάει και δίνει τα χρήματα στον οργανισμό.

Ως τώρα έχουν μαζευτεί 28 εκατομμύρια λίρες και δεκάδες celebrities μεταξύ τους οι Kate Winslet, Liam Neeson, Elijah Wood και Cynthia Nixon, που έχουν φωτογραφηθεί για την καμπάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα