Άρωμα καλοκαιριού στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος»

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013 στις 19:30, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του δήμου Αιγάλεω στα εγκαίνια μιας έκθεσης φωτογραφίας δύο νέων φωτογράφων με τίτλο «Δύο φίλοι… τρεις ήπειροι». Οι καλλιτέχνες απαθανάτισαν με το φωτογραφικό τους φακό στιγμές, τοπία και ανθρώπους από τα ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία και γέμισαν με χρώματα και εικόνες το Πνευματικό Κέντρο «ταξιδεύοντας» όσους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση αυτή.

Στη συνέχεια, ακολούθησε στον εξώστη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μια μαγική μουσική βραδιά αφιερωμένη

στο κρασί υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Οι παραβρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν πολλές ποικιλίες κρασιών από τη Λήμνο, ευγενική χορηγία της οικογένειας Χατζηγεωργίου και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για θέματα οινοποιίας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος, Χρήστος Καρδαράς, ενώ την ιστορική πορεία του κρασιού, ανά τους αιώνες, παρουσίασε ο Δημοτικός Σύμβουλος και αρχαιολόγος, Γιάννης Κουτούλιας. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών, Διώνη Σιγάλα και Οικονομικών, Γεώργιος Τόλης και ο επικεφαλής της «Ανάπλασης Αιγάλεω», Δημήτριος Μπίρμπας. Επίσης, παρευρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος, Ολυμπία Βασάλου και εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω» ο Δημήτριος Μπογράκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα