Αρνείται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Ιφικράτης Αμυράς

Ο άνθρωπος που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» και αφορμή για σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, Ιφικράτης Αμυράς τοποθετήθηκε σχετικά με όσα ακούγονται για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Αμυράς είχε κάνει λόγο για «αντάρτικο πόλης» σε βίντεο, που είχε αναρτήσει στο youtube. Από την πλευρά της η ΝΔ διένειμε Non paper στα ΜΜΕ, όπου

ανέφερε τον κ. Αμυρά ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης κατήγγειλε το Σάββατο ότι σε δημόσια παρέμβασή του, πως «ο κ. Αμυράς διατηρεί «προνομιακή σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα», καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα».

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως».

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Αμυράς διευκρίνισε ότι αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής, αλλά όταν η υποψηφιότητά του παρουσιάστηκε στην εκλογική επιτροπή απερρίφθη, ενώ υποστηρίζοντας τις θέσεις του, έκανε λόγο για «άνευ όρων και αμετάκλητη παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, μέσω της υπογραφής των Μνημονίων, κάτι το οποίο είναι αιτία πολέμου», και υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να αντισταθεί με κάθε μέσο».

Keywords
Τυχαία Θέματα