Απολογούνται για τον ένα τόνο ηρωίνης

Απολογούνται σήμερα (17/6) στις εισαγγελικές αρχές του Πειραιά οι πρώτοι πέντε από τους συλληφθέντες για την υπόθεση του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης, αξίας περίπου 30 εκ. ευρώ, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη από το λιμενικό σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και την αμερικάνικη υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών DEA.

Σήμερα απολογείται η ομάδα των ελλήνων συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και 40χρονος εφοπλιστής, στη βίλα του οποίου βρέθηκε μέρος του φορτίου ναρκωτικών. Μαζί του θα απολογηθούν η πρώην σύζυγός

του και η μητέρα της, η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της πρώην συζύγου του 40χρονου.

Αύριο έχει προγραμματιστεί να απολογηθούν οι πέντε τούρκοι συλληφθέντες, ενώ έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον εγκέφαλο της οργάνωσης να είναι τούρκος υπήκοος.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα ο 15χρονος γιος του 40χρονου εφοπλιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος φέρεται να είχε στείλει μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο σε έναν από τους συλληφθέντες για την υπόθεση.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο 12ος ύποπτος για την υπόθεση, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές την Κυριακή (15/6).

Keywords
Τυχαία Θέματα