Σκότωσε τα παιδιά και τη γυναίκα του και μετά πήγε να δει ματς

Σε άγρια δολοφονία των μελών της οικογένειάς του προχώρησε ένας Ιταλός σε μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια αστυνομικά δεδομένα υπόθεση. Η ιταλική κοινή γνώμη αλλά και η αστυνομία είναι ανάστατη από τη δολοφονική μανία ενός πατέρα 31 ετών ο οποίος αφού μαχαίρωσε θανάσιμα τα δύο παιδιά του, ηλικίας οκτώ ετών και είκοσι μηνών καθώς και την 38χρονη σύζυγό του πήε στη συνέχεια να δει με φίλο του τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αγγλία – Ιταλία.

Ο δολοφόνος που ονομάζεται Κάρλο Λίσι, ζούσε με την οικογένειά του σε προάστιο του Μιλάνου και εργάζεται ως χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Δολοφόνησα την

γυναίκα και τα παιδιά μου και πήγα να δω το ματς Αγγλία-Ιταλία» ομολόγησε ο 31χρονος.

Αρχικά, προσπάθησε να πείσει τους καραμπινιέρους και τους εισαγγελείς ότι η φονική μανία ήταν αποτέλεσμα ληστείας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν φύγει από το σπίτι και συναντήσει τον φίλο του, είχε πλυθεί και είχε φροντίσει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αφαιρώντας ένα σοβαρό ποσό.

Έπειτα από σειρά ανακρίσεων, όμως, ο Λίσι αναγκάσθηκε να παραδεχθεί τις φοβερές ευθύνες του: «Θέλω να με καταδικάσουν με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο», είπε στους δικαστικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα