Αποφασίζει για προπονητή η διοίκηση της ΑΕΚ

Πολύ κοντά στη λήψη της τελικής απόφασης για το θέμα του νέου προπονητή βρίσκονται στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να είναι το μεγάλο φαβορί, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα καθώς στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υπάρχουν αρκετά ακόμα ονόματα. Το θέμα βρίσκεται πλέον στο υψηλότερο επίπεδο της διοίκησης της Ένωσης, δηλαδή στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι οποίοι θα πάρουν και την τελική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα.

Εκτός του Πογιέτ στη λίστα υπάρχει

και το όνομα του Ισπανού, Χάβρι Γκράθια, ο οποίος είχε περάσει από την Κέρκυρα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει εργαστεί σε Αλμερία, Οσασούνα και Μάλαγα. Στη λίστα υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν «βγει» στα ΜΜΕ και δεν αποκλείεται η τελική επιλογή να είναι έκπληξη.

Δεν αποκλείεται και μέσα στην ημέρα να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα και αυτό γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν ο προπονητής να δει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να σχηματίσει μια σαφή εικόνα για αυτήν και βέβαια από την 10η αγωνιστική να είναι στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα