Από ώρα σε ώρα η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.00 (24/06) η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και το κυβερνητικού εταίρου Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης θα γίνουν σήμερα το βράδυ στην βουλή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

«Είχαν

μια γόνιμη συνεργασία» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου για τη συνάντηση των δύο ανδρών, προσθέτοντας πως «στόχος είναι να ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός μέχρι το βράδυ».
Όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και θα αναλάβει και το υπουργείο Εξωτερικών. Έτερος αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος μετακινείται στο υπουργείο Άμυνας.
Σχεδόν σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως ο Παντελής Καψής αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού για την νέα δημόσια τηλεόραση.
Στις υπουργικές τους θέσεις τους θα παραμείνουν οι Γιάννης Στουρνάρας (υπ. Οικονομικών) Όλγα Κεφαλογιάννη (Τουρισμού) Κωνσταντόνος Αρβανιτόπουλος (υπ. Παιδείας) και Αθανάσιος Τσαυτάρης (υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης).

Keywords
Τυχαία Θέματα