Από μετάλλια πάμε καλά στους Μεσογειακούς

Φουλ των μεταλλίων για τα ελληνικά χρώματα στους Μεσογειακούς αγώνες. Χρυσοί οι Φωκαϊδης, Κοσμίδης και Πετρούνιας, χάλκινος ο Ιακωβίδης. Η Νόρα Δράκου κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο στη Μερσίνη, φτάνοντας τα τέσσερα στους Μεσογειακούς Αγώνες

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Φωκαΐδης νίκησε τον Μάρτιν Μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.

Επίσης, Λευτέρης Κοσμίδης και Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον πρώτο να κατακτά

το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στην ενόργανη γυμναστική, συγκεντρώνοντας 15.366 βαθμούς. Αντίστοιχη ήταν η επίδοση και του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 15.700 βαθμούς.

Τέλος, δύο χάλκινα μετάλλια προσέθεσε στην ελληνική συλλογή των Μεσογειακών Αγώνων ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία 85 κιλών, τόσο στο αρασέ, όσο και στο ζετέ της άρσης βαρών.

Τα 4 μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες έφτασε η Νόρα Δράκου, η οποία κατέκτησε το αργυρό στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1:01.75, πίσω μόνο από την Ιταλίδα Έλενα Τζέμο (1:01.57).

Η έτερη Ελληνίδα του τελικού, η Ασπασία Πετραδάκη, τερμάτισε στην 7η θέση με 1:04.15, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα Μαργκερίτα Παντζιέρα με 1:01.86.

Keywords
Τυχαία Θέματα