Απίστευτο! Οι Τούρκοι βλέπουν εθνικιστικές ιδέες μέσα από τα «πιστόλια» του Μήτρογλου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία έδιναν περίεργη διάσταση στον πανηγυρισμό του Κώστα Μήτρογλου με τα «πιστόλια», με τον διεθνή φορ να δίνει άμεσα την απάντηση και να αποστομώνει τους «γείτονες».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sabah», ο πανηγυρισμός του Κώστα Μήτρογλου έχει… εθνικιστικό χαρακτήρα! Χωρίς λόγο και αιτία, οι Τούρκοι τα έβαλαν με τον άσο της Φούλαμ! Όπως αναφέρουν, όταν ο Μήτρογλου σκοράρει και πανηγυρίζει

με τα «πιστόλια» ή το «αυτόματο», φέρεται απέναντί του να είναι ένας Τούρκος τον οποίο σημαδεύει!

Τρομερά πράγματα, χωρίς κανένα λόγο, και μάλιστα φιλοξενήθηκαν και ψεύτικες δηλώσεις του Μήτρογλου στις οποίες φέρεται να λέει «Φαντάστηκα ότι είχα έναν Τούρκο μπροστά μου γι’ αυτό πανηγύριζα έτσι!», αμέσως μετά το Ολυμπιακός – Άντερλεχτ 3-0! Φυσικά, ο «πιστολέρο» δεν μπορούσε να αφήσει έτσι το πράγμα και μέσα από την προσωπική του σελίδα στο «Twitter» έδωσε άμεση απάντηση!

«Όλα αυτά είναι σκουπίδια! Τούρκοι φίλοι μου με ενημέρωσαν σχετικά. Φυσικά είναι σκουπίδια! Ποτέ δεν είπα τέτοια πράγματα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος στον λογαριασμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να είναι στο στόχαστρο των Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας, ενώ τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν σενάρια και για επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Το άρθρο Απίστευτο! Οι Τούρκοι βλέπουν εθνικιστικές ιδέες μέσα από τα «πιστόλια» του Μήτρογλου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
μητρογλου το πιστολι, mitroglou pistolero
Τυχαία Θέματα