ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα για την πλήρωση 27 θέσεων στο ΥΠΟΙΚ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για την πλήρωση 27 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Οικονομικών εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά τις 18 Αυγούστου, καθώς μεσολαβεί μία περίοδος από 8 έως 18 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της οποίας μπορούν να κατατεθούν ενστάσεις.

Σημειώνεται

ότι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων, καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα, μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Προκήρυξης θα εκδοθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το άρθρο ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα για την πλήρωση 27 θέσεων στο ΥΠΟΙΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα