Απίστευτη πρόκληση των Αλβανών και επεισόδια στον αγώνα Σερβία – Αλβανία (Βίντεο)

Αφορμή για μεγάλα επεισόδια ήταν η πραγματικά απίστευτη πρόκληση των Αλβανών να «σηκώσουν» πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας Σερβία – Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016, ένα αεροπλανάκι το οποίο έφερε μαζί του τη λεγόμενη σημαία της «μεγάλης Αλβανίας».

Μάλιστα την πρόκληση φέρεται να έκανε ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στη σύλληψη

του οποίου, προχώρησε η σερβική αστυνομία, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τα απίστευτα επεισόδια που ξέσπασαν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, η αστυνομία έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Ολσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο. Σημειώνεται ότι ο αγώνας μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας διεκόπη στο 41ο λεπτό όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο πέταξε ένα αεροπλανάκι πάνω από το γήπεδο, φέροντας πάνω του σημαία της λεγόμενης «μεγάλης Αλβανίας», που περιελάμβανε τη μισή δυτική Ελλάδα, όπως την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα, αλλά και σερβικά εδάφη.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μίτροβιτς έπιασε τη σημαία και την κατέβασε μαζί με το αεροπλανάκι, θέλοντας να την απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως κινήθηκαν εναντίον του οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να πάρουν από τα χέρια του τη σημαία. Οι σκηνές που ακολούθησαν περιλάμβαναν ξύλο μεταξύ των ποδοσφαιριστών ενώ στο «χορό» μπήκαν και οι Σέρβοι φίλαθλοι που επιτέθηκαν στους αποχωρούντες παίκτες της Αλβανίας. Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα.

Τώρα αναμένεται βαριά η καμπάνα της UEFA η οποία δεν επιτρέπει στις διοργανώσεις της κανενός είδους πολιτική παρουσία και εκμετάλλευση. Με βάση αυτό η τιμωρία για την Αλβανία αλλά και για τη γηπεδούχο Σερβία θα είναι βαριά αλλά για τους Αλβανούς αναμένεται μεγαλύτερη καθώς αυτοί ήταν που προκάλεσαν με αυτή την απίστευτη ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα