Σκορ πρόκρισης για τον Αστέρα: 1-1 με τη Ροβανιέμι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ηταν δεδομένο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης ότι ο Αστέρας βρισκόταν πίσω από τον αντίπαλό του στη φυσική κατάσταση. Κανείς όμως δεν είχε μιλήσει για το επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης. Μόλις στο 1ο λεπτό η Ροβανιέμι κατέδειξε ότι υπήρχε πρόβλημα και σ’ αυτόν τον τομέα, αφού ο Λαντεμνάκι σκόραρε από στημένο και στρίμωξε τους Αρκάδες στα σχοινιά.

Ευτυχώς για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, η ισοφάριση ήρθε πολύ γρήγορα, μόλις στο 10′ και μάλιστα χωρίς πολύ κόπο. Από στημένο ο Ρόλε τροφοδότησε τον Σανκαρέ ο οποίος σκόραρε με

το κεφάλι για το 1-1. Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες κατάφεραν να ελέγξουν το τέμπο της αναμέτρησης και να καλύψουν το χάντικαπ στη φυσική κατάσταση με την ποιότητά τους.

Κατά τη διάρκεια του ματς υπήρξαν ευκαιρίες και το γκολ της νίκης. Η κορυφαία εξ αυτών χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 85′ όταν ο Μπαράλες σημάδεψε δοκάρι με κοντινή προβολή.

Ακόμα και έτσι όμως ο Αστέρας παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Σε μία εβδομάδα στη ρεβάνς του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” η ομάδα του Βεργέτη θα έχει μία ακόμη εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια της και κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί σαφώς πιο έτοιμη.

Ροβανιέμι: Σάλχγκρεν, Σάξμαν, Ομπίλορ, Λάχντεμακι, Μάγιαβα, Όκονεν, Μάκιταλο, Όταρου (88′ Βίρτανεν), Νιάσι (93′ Μπάτσου), Γκέι, Κόκο (23′ Λάχτινεν).

Αστέρας: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Καλιφά Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ρόλε (73′ Μουνάφο), Μπακασέτας (65′ Μπαντιμπανγκά), Ντε Μπλάσις (93′ Ζησόπουλος), Μπαράλες.

Το άρθρο Σκορ πρόκρισης για τον Αστέρα: 1-1 με τη Ροβανιέμι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα