Απέβαλαν Ιρανή από δημοτικό συμβούλιο, λόγω υπερβολικής… ομορφιάς

Η δημοτική σύμβουλος της πόλης του Κουαζβίν, στο Ιράν, Νίνα Σιακχάλι Μοράντι έχασε τη θέση της στο συμβούλιο, όπου εξελέγη, επειδή θεωρείται υπερβολικά σέξι…

Η 27χρονη Νίνα δεν κατάφερε να συνεχίσει την πολιτική όταν συντηρητικοί που σχετίζονται με τη θρησκεία ακύρωσαν την εκλογή της στο Συμβούλιο της πόλης Κουαζβίν, η οποία βρίσκεται 160 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τεχεράνης.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε περισσότερες από 10.000 ψήφους στις εκλογές του Ιουνίου,

τερματίζοντας 14η ανάμεσα σε 163 υποψηφίους και κερδίζοντας θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, η μηχανικός και σχεδιάστρια ιστοσελίδων ειδοποιήθηκε ότι «είναι πολύ ελκυστική για να αναλάβει καθήκοντα». «Δεν θέλουμε ένα μοντέλο στο Συμβούλιο», ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος της πόλης εξηγώντας τη σχετική απόφαση.

Πάντως, η υποψηφιότητα της Νίνα Σιακχάλι Μοράντι είχε εγκριθεί τόσο από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές όσο και από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της χώρας, ενώ και η ίδια δεν χρησιμοποίησε την ομορφιά της στον προεκλογικό αγώνα ούτε προκάλεσε.

Είναι χαρακτηριστικό, πως οι προεκλογικές της αφίσες κατά την έδειχναν με την παραδοσιακή φορεσιά που φορούν οι γυναίκες στη χώρα, ενώ δεν φαίνονται καθόλου τα μαλλιά της παρά μόνο το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα