Απάτησε και την Mila Kunis ο Ashton Kutcher!

Δεν έχει περάσει καλά – καλά ένας μήνας από την γέννηση της κόρης του, καρπός του έρωτά του με την Mila Kunis και ο Ashton Kutcher βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλο ένα σκάνδαλο απιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη Σουηδή Linn Massinger, μακιγιέζ στο επάγγελμα, αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun, ότι πέρασε μία νύχτα στο πολυτελές σπίτι του 37χρονου ηθοποιού, την περίοδο που εκείνος είχε σχέση με την Mila Kunis!

Σημειωτέον,

ότι ο Kutcher με την Kunis ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι τον Απρίλιο του 2012, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή στα ΜΜΕ, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Η Linn Massinger πέρασε «την πιο όμορφη νύχτα της ζωής της» όπως δηλώνει, στην αγκαλιά του ηθοποιού τον Ιούνιο του 2012.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός της απέκρυψε τη σχέση του, γεγονός που την έκανε να τον εκδικηθεί. Μάλιστα, η Linnδεν δίστασε να δώσει στον Τύπο μία φωτογραφία τους που τους δείχνει αγκαλιά στο κρεβάτι.

Η Massinger αποκάλυψε πως βρέθηκε με τον Kutcherσε κάποιο μπαρ και μετά εκείνος της πρότεινε να τον ακολουθήσει στην πολυτελή έπαυλή του. «Όταν ήμουν εκεί δεν μου ανέφερε τη Μίλα ή κάποια άλλη! Ελπίζω να σκέφτηκε για μένα ότι ήμουν καλό κορίτσι», δήλωσε η ίδια.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Kutcher έχει κατηγορηθεί για απιστία. Το 2011, η εκρηκτική ξανθιά Sara Leal αποκάλυψε ότι πέρασε μία νύχτα μαζί με τον ηθοποιό, όσο ήταν παντρεμένος με την Demi Moore, σε ξενοδοχείο στο Σαν Ντιέγκο, στην 6η επέτειο του γάμου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα