Άντρες με κοιλίτσα: Γιατί είναι πολύ πιο ερωτεύσιμοι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η εποχή που οι άντρες με τις φέτες ήταν πρότυπο αρσενικού αλλά και όνειρο των γυναικών, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κάποιος που «λιώνει» στα γυμναστήρια κι ενδιαφέρεται για την εξωτερική του εμφάνιση περισσότερο από τη γυναίκα, μόνο αποκρουστικός θεωρείται στην εποχή μας.

Άλλωστε, στους καιρούς που η αληθινή αρρενωπότητα είναι είδος υπό εξαφάνιση, τα στοιχεία που συνθέτουν το πραγματικό αρσενικό, έχουν να κάνουν με την εξωτερική ομορφιά σε ελάχιστο

βαθμό. Γι’ αυτό λοιπόν, όσο κι αν κάνει εντύπωση στους ωραίους με τις τέλειες αναλογίες και τους «αξιοζήλευτους» κοιλιακούς, η κοιλίτσα έχει αγαπηθεί πολύ από τη γυναίκα. Και μάλιστα, υπάρχουν και ισχυρά επιχειρήματα:

Η γυναίκα δεν νιώθει ανταγωνισμό

Μια γυναίκα που έχει δίπλα της κάποιον με κοιλίτσα, δεν έχει ανασφάλειες που καταλήγουν σε κομπλεξικές σκέψεις, όπως «θέλω να φάω σουβλάκι αλλά θα πάρω πάλι μαρούλια»

Αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της

Δεν κάνει τη γυναίκα να νιώθει αμήχανα, ότι αυτός είναι πιο ελκυστικός από εκείνη. Κι αυτό το λένε ποιότητα ζωής.

Δεν θα ανησυχεί ότι θα την απατήσεις

Εκτός αν η κοιλίτσα, τελικά, αρέσει σε πολλά κορίτσια, αλλά συνήθως οι πιο «χαλαροί» άντρες δεν ζητούν επιβεβαίωση

Η χαρά της αγκαλιάς

Σε ποιες αρέσουν οι αγκαλιές με τις πέτρες; Η ζεστασιά της κοιλίτσας είναι η απόλυτη αγκαλιά και μια γυναίκα δεν ξεκολλά από το πιο γλυκό «μαξιλαράκι».

Ποτέ δεν θα την προσβάλεις για το σώμα της

Ο άντρας που έχει την κοιλίτσα του θα κάνει την γυναίκα να νιώσει άνετα και να απελευθερωθεί στο κρεβάτι. Γιατί αυτός δεν θα της πει ποτέ μετά την ώρα του σεξ πως πήρε δυο κιλάκια παραπάνω και πρέπει να αρχίσει ξανά το γυμναστήριο.

Ο άντρας με κοιλίτσα ξέρει να περνά καλά

Η προσωπικότητά του είναι όπλο που πυροβολεί εξ επαφής. Δεν θα ανησυχήσει ποτέ για τις θερμίδες ούτε θα περιορίσει τον εαυτό του από το να ζει.

Κανείς σας δεν θα είναι επιφανειακός

Δεν σκέφτεται από το πρωί ως το βράδυ την εμφάνιση του αλλά δίνει περισσότερο βάρος σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία. Όταν «ξεφεύγει» ξέρει τον τρόπο να «μαζευτεί». Τα κιλά φεύγουν, η φιλοσοφία ζωής όμως δύσκολα αλλάζει.

Η γυναίκα έχει να «κρατηθεί»

Ειδικά την ώρα του σεξ το να νιώθει το βάρος του άντρα πάνω της είναι εξαιρετικά διεγερτικό.

Δείχνει κούκλος σε κουστούμι

Όταν φοράνε οι άντρες κουστούμια είναι ελκυστικοί. Όταν όμως έχουν και κοιλίτσα είναι εκτός συναγωνισμού. Τα σακάκια και τα τζάκετς έχουν τέτοιο ογκώδες κόψιμο στην πλάτη για κάποιο λόγο.

Δεν κρίνετε ο ένας τον άλλον

Του αρέσει η γυναίκα του και τη θέλει ακριβώς όπως είναι. Αν καταλάβει πως τα κιλάκια φουντώνουν, θα βρει τον πιο ωραίο τρόπο να πει στη σύντροφο του να προσέξουν λίγο, μαζί.

Πάνω απ’ όλα, αν κάποιοι μπαίνουν στη μέση να καθαρίσουν για τα μάτια της αγαπημένης τους, είναι οι άντρες με κοιλίτσα. Τσεκαρισμένο.

Το άρθρο Άντρες με κοιλίτσα: Γιατί είναι πολύ πιο ερωτεύσιμοι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
αντρες με κοιλιτσα, γυμναστικη για αντρες που εχουν κρεμασει
Τυχαία Θέματα