Άντιτς: «Δεν βλέπω την ώρα να πάμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Σκοπιανός άσος του Ολυμπιακού Πέρο Άντιτς, με δηλώσεις του στο «gazzetta.gr» μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά ανέφερε το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του τη δεδομένης στιγμή, μίλησε για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε συν τοις άλλοις στον νέο του προπονητή αλλά και στην ομάδα του «τριφυλλιού».

Πέρο, σε τι επίπεδο ετοιμότητας νομίζεις ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός

δύο περίπου εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων;

«Νομίζω ότι πάμε αρκετά καλά μέχρι τώρα. Η ομάδα δείχνει να ανταποκρίνεται σωστά στην αλλαγή προπονητή, να βρίσκει χημεία και να βγάζει όλο και περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς και έχουμε να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Η σεζόν ξεκινάει δυνατά, με Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αμέσως μετά. Θα μπορέσετε να είστε στην επιθυμητή κατάσταση;

«Πρέπει να είμαστε και θα το κάνουμε. Χρειαζόμαστε καλό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα μπροστά στον κόσμο μας και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά το ντέρμπι, πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό οφείλεις να είσαι έτοιμος. Όποτε κι αν γίνεται το ματς, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Εμείς οι παίκτες ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια. Γενικά σε κάθε περίπτωση, απαιτείται να εμφανιζόμαστε όσο έτοιμοι χρειάζεται για να κερδίσουμε».

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι παραδοσιακά δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Ίσως περισσότερο στο προσεχές ντέρμπι, αφού θα πάτε εκεί ως πρωταθλητές. Είσαι από τους παίκτες που προσπαθούν να κλείνουν τα αυτιά τους ή μήπως «γουστάρεις» και λίγο την ...φάση;

«Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω σκεφτεί έτσι, γιατί προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι όταν παίζεις καλά σε μία εχθρική έδρα το απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο. Δεν βλέπω την ώρα να πάμε στο ΟΑΚΑ».

Τον Παναθηναϊκό πως τον περιμένεις φέτος μετά τις τόσες αλλαγές που έκανε;

«Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω τι μπάσκετ θα παίξει αλλά τον περιμένω δυνατό. Ξέρουμε ότι είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος για το πρωτάθλημα, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το πως θα γινόμαστε εμείς όλο και καλύτεροι».

Ο Ίβκοβιτς δεν είναι πια εδώ. Πώς σου φαίνεται η μετάβαση στον νέο τεχνικό; Δεν πρέπει να έχουν αλλάξει και πολλά, έτσι δεν είναι;

«Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει την δική του φιλοσοφία και μας ζητάει κάποια καινούργια πράγματα. Το ότι συνεχίζουμε όμως όλοι μαζί αλλά και ο τρόπος που μας προσεγγίζει ο προπονητής μας κάνουν τα πάντα πιο εύκολα. Είμαστε ουσιαστικά η ίδια ομάδα με 2 καινούργιους παίκτες και κάποια νέα στοιχεία στην τακτική μας».

Πώς κρίνεις την προσαρμογή Μαυροειδή και Περπέρογλου; Ειδικά ο δεύτερος μοιάζει σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα.

«Ο Στράτος είναι τρομερός παίκτης και χαρακτήρας. Προσωπικά τον θαυμάζω και τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, «τριάρι» στην Ευρώπη! Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, όπως και τον Μήτσο που είν

Keywords
Τυχαία Θέματα