Αντίστροφη μέτρηση για το «αιώνιο» ντέρμπι και τη «μάχη» Ideye Vs Berg

Μπορεί το «αιώνιο» ντέρμπι να είναι την επόμενη εβδομάδα (21/11), όμως οι φίλαθλοι τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού «ζουν» και «αναπνέουν» γι’ αυτό και ήδη έχουν αρχίσει τις συζητήσεις για το ποιός θα κερδίσει, ενώ μάλιστα τα πρώτα στοιχήματα έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι…

Υπάρχει βέβαια και το βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο η ιστορία αλλά και το πάθος που διακατέχει πάντα παίκτες, φιλάθλους

και διοικούντες των δύο ομάδων, κάνει την αναμέτρηση του Τριφυλιού και του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου να έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.

Το γόητρο λοιπόν είναι αυτό που μετράει σε έναν αγώνα ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, όπως αυτός της 21ης του μηνός και το βάρος πέφτει όπως πάντα στα αστέρια των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους επιθετικούς από τους οποίους «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» περιμένουν το γκολ.

Στην προκειμένη περίπτωση από τον Μάρκους Μπέρκ οι «πράσινοι» και από τον Μπράουν Ιντέγιε οι «ερυθρόλευκοι». Και οι δύο αποτελούν τις επιθετικές «κολόνες» των ομάδων τους και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Οι δύο επιθετικοί είναι αυτό που λέμε παίκτες περιοχής, που «μυρίζουν» το γκολ και έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, με τον Ιντέγιε να υπερτερει σε δύναμη και τον Μπεργκ σε εμπειρία.

Ο Σουηδός έχει ήδη πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ αντίθετα για τον Νιγηριανό αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι.

Και οι δύο παίκτες, όπως και οι φίλαθλοι, αλλά και όλοι εμείς περιμένουμε με αγωνία και προσδοκίες την μεγαλύτερη αναμέτρηση του πρωταθλήματός μας, αρχίζοντας μια εβδομάδα πιο πριν να μετράμε αντίστροφα για την έναρξή του…

Keywords
Αναζητήσεις
berg vs ideye, berg ideye
Τυχαία Θέματα