Άνοδος της θερμοκρασίας και ξανά πτώση το βράδυ

Σήμερα (Παρασκευή) προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας και πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού κατά την διάρκεια της ημέρας, ωστόσο από το βράδυ είναι πιθανό να επιδεινωθεί και πάλι.

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και

βαθμιαία θα πυκνώσουν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται συννεφιά με λίγες βροχοπτώσεις. Στη Χαλκιδική θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία είναι πιθανόν να χιονίσει, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στην ανατολική Θεσσαλία την ανατολική στερεά και την Εύβοια και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα