Άννα Σόροκιν – σήμερα: Η «απατεώνισσα» του Netflix ετοιμάζει τη δική της σειρά

Η Άννα Σόροκιν, η ψεύτικη κληρονόμος που κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρη την αφρόκρεμα του Μανχάταν υπέγραψε το συμβόλαιο για τη δημιουργία του δικού της ριάλιτι. Η συμφωνία έγινε με την εταιρεία παραγωγής «Butternut White». Αφού παραχώρησε τα δικαιώματα για την ιστορία της ζωής της στο Netflix και την εταιρεία παραγωγής της Σόντα Ράιμς, η Άννα Σόροκιν ή όπως την

ήξερε ο κόσμος μέχρι πρόσφατα, Άννα Ντέλβι, αποφάσισε να πει κι η ίδια την ιστορία της.  Σύμφωνα με το Variety, το πρότζεκτ θα έχει το όνομα «Delvey’s Dinner Club» και το γεγονός πως η ίδια αυτή την περίοδο κρατείται σε κατ’ οίκον περιορισμό, δεν φαίνεται να εμποδίζει την παραγωγή, αφού θα γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στο διαμέρισμά της, στο ανατολικό Βίλατζ.

Η «ψεύτικη κληρονόμος» έχει εκτίσει την ποινή των 5 ετών στη φυλακή και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στη Νέα Υόρκη, ύστερα από την απόφαση του Δικαστηρίου να την απελάσουν από τη χώρα. Έτσι, βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας βραχιόλι στο πόδι της, προκειμένου να μην κυκλοφορεί, μέχρι να βγει η οριστική απόφαση σχετικά με την άδεια παραμονής της. Στη νέα της σειρά, η Σόροκιν θα υποδέχεται διάφορους καλεσμένους για να γευματίσουν μαζί της, ενώ παράλληλα θα συζητούν για όσα έχουν ζήσει μαζί. Σκοπός για την ίδια είναι να ξανασυστηθεί στο κοινό και να βγάλει από πάνω της τον τίτλο της «απατεώνισσας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Delvey (@theannadelvey)

Η σειρά που έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό την Άννα Σόροκιν

Η σειρά του Netflix με τίτλο «Inventing Anna» περιγράφει την απίστευτη ιστορία της Σόροκιν και ακολουθεί μια δημοσιογράφο που ερευνά την υπόθεση της Ντέλβι και αντλεί στοιχεία από άρθρο του New York Magazine της παραγωγού Τζέσικα Πρέσλερ. Tην Ντέλβι την υποδύεται η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ (Ozark, Dirty John, The Americans). Σύμφωνα με το Insider, η Άννα Σόροκιν έλαβε 320.000 δολάρια από το Netflix για να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή της σειράς, τα οποία ξόδεψε σε έξοδα δικηγόρων, πρόστιμα και αποζημιώσεις.

Το «άδοξο τέλος» της Άννα και η «νέα αρχή»

Η Ντέλβι το 2019 καταδικάστηκε για πολλαπλές κατηγορίες. Η απατεώνισσα αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η 31χρονη αφέθηκε ελεύθερη από το σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Όραντζ στο Γκόσεν και οδηγήθηκε στα κεντρικά γραφεία του FBI στο Μανχάταν. Από τη Σόροκιν ζητήθηκε να προσκομίσει έντυπα που να περιγράφουν με ποιον και πού θα μείνει υπό τους όρους του κατ’ οίκον περιορισμού της, σύμφωνα με πηγές των αρχών επιβολής του νόμου. Στη Σόροκιν απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πρέπει να παραμείνει σε 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, εκτός από την καταβολή εγγύησης 10.000 δολαρίων, σύμφωνα με την εντολή του δικαστή.

Η Σόροκιν βρήκε να μείνει στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού της και το ενοίκιο που έχει πληρώσει προκαταβολικά για τους τρεις από τους έξι μήνες μίσθωσης είναι σχεδόν 5.000 δολάρια. Η απατεώνισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκε τα χρήματα της εγγύησης και του ενοικίου από τις διαδικτυακές πωλήσεις έργων τέχνης της. Ωστόσο μετά την απόφαση του δικαστή Μετανάστευσης των ΗΠΑ Τσαρλς Κόνροι, πλέον θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά της τώρα που είναι εκτός φυλακής και η νέα σειρά ριάλιτι όπως φαίνεται θα τη βοηθήσει στα σχέδιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα