Ανήλικοι δράστες βίασαν 7χρονα αδέρφια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διέπραξαν στη Χαλκίδα δυο 17χρονοι φίλοι, οι οποίοι προκειμένου να αποδείξουν τον ανδρισμό τους σε μια φίλη τους, ασέλγησαν σε δυο 7χρονα αδέρφια.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 14χρονη φίλη των δραστών προκάλεσε τα δύο αγόρια, λέγοντας τους ότι δεν μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με μία γυναίκα. Εκείνοι προκειμένου να διαψεύσουν τη φίλη τους, ξεμονάχιασαν τα δύο αδελφάκια που έπαιζαν κοντά τους, ασέλγησαν πάνω τους και στη συνέχεια τα απείλησαν ότι θα τα χτυπήσουν αν αποκάλυπταν

τι τους συνέβη.

Τα δυο 7χρονα παιδιά, αρχικά φοβήθηκαν και δεν είπαν τίποτα για το περιστατικό, ωστόσο η ανήσυχη συμπεριφορά τους κίνησε τις υποψίες των γονιών τους. Μετά από πιέσεις τα παιδιά ξέσπασαν σε κλάματα και εξομολογήθηκαν όσα είχαν υποστεί.

Οι γονείς, εξοργισμένοι, δεν απευθύνθηκαν στην αστυνομία, αλλά μετέβησαν στο σπίτι των δραστών και ξυλοκόπησαν τους γονείς τους.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Ασφάλειας Χαλκίδας, η οποία προέβη στη σύλληψη των δύο ανήλικων δραστών, ενώ και οι γονείς τους θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία.

Η διερεύνηση του τραγικού συμβάντος βρίσκεται σε εξέλιξη υπό την εποπτεία του εισαγγελέα, που διέταξε να δοθεί η απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς στα 7χρονα θύματα και την οικογένειά τους.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα