Αγγελόπουλος – σώμα: Ο Ντάνος γυμνάζεται με έναν περίεργο τρόπο και “ρίχνει” το Instagram

Αγγελόπουλος – σώμα: Αν και δεν τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη μέσω του “Τατουάζ”, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζεται μικρές καθημερινές στιγμές με το κοινό του, μέσω των social media. Ο Ντάνος παραμένει στην Αθήνα και ασχολείται με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του, χωρίς ποτέ να αφήνει τη γυμναστική – κάτι εμφανές άλλωστε. Ωστόσο, ο τρόπος προπόνησης που επέλεξε να ανεβάσει στα social media άφησε… με το στόμα ανοιχτό τους φίλους του. Μην ξεχνάμε, πως ένας από τους λόγους που ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, που τον γνώρισε μέσα από το Survivor, ήταν οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα.

Ο Ντάνος νικούσε στα περισσότερα από αυτά, αρκετές φορές με άνεση κιόλας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής αλλά και δάσκαλος θαλάσσιου σκι. Μπορεί πλέον η καθημερινότητά του να είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ να αφιερώνει λίγο χρόνο στον εαυτό του και να κάνει γυμναστική, με σκοπό να κρατηθεί σε φόρμα. Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor, διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολλοί. Ο Αγγελόπουλος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον βλέπουμε να γυμνάζεται με έναν ιδιαίτερο και απαιτητικό τρόπο, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους διαδικτυακούς του φίλους.

View this post on Instagram

Enjoying the moment… Κάποιες φορές τις πιο βαθιές μου σκέψεις τις κάνω κοιτώντας έξω απ’ το παράθυρο.

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Jun 19, 2018 at 4:45am PDT

Στο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλου να είναι κρεμασμένος ανάποδα και να κάνει κοιλιακούς.«Ωραία είναι εδώ πάνω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του, με τους followers του να του γράφουν πολλά κολακευτικά σχόλια.Γιώργος Αγγελόπουλος: Η “κοντρίτσα” με την Ειρήνη Κολιδά

Στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #not μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε στην δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο η Ειρήνη Κολιδά. Θυμίζουμε πως η Ειρήνη Κολιδά είχε πει: «Να το δηλώσουμε αυτό. Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά». Κατόπιν βέβαια η ίδια είχε τονίσει πως είχε γίνει κόψιμο και ράψιμο στο μοντάζ.

Μιλώντας στην κάμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε, σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση: «Δεν ξέρω τι εννοεί να της γεμίζω τον εγκέφαλο, αλλά δεν της έκανα κάποια πρόταση για να πάει μαζί μου. Δεν της έκανα κάποια πρόταση, οπότε δεν ξέρω γιατί τοποθετείται… Αντικειμενικά είναι μια όμορφη κοπέλα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Keywords
Τυχαία Θέματα