Άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε τον Λεβαδειακό με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα παρέμεινε 0-0, όμως στο δεύτερο ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος και μόλις στο 48ο λεπτό ο Ιντέγε με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Γι’ αυτή τη φάση πάντως, οι φιλοξενούμενοι

διαμαρτύρονται επειδή ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ. Στο 66′ ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ιντέγε μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ο Μιλιβόγεβιτς με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0. Στα επόμενα τρία λεπτά σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ. Αρχικά με τον Φορτούνη μετά από ασίστ του Σεμπά και στη συνέχεια με τον Ιντέγε ο οποίος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα οι δύο ομάδες απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της Σαπεκοένσε κρατώντας ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες κράτησαν και ένα μεγάλο πανό με τον όνομα της βραζιλιάνικης ομάδας.
Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77′ Καρντόσο).
Λεβαδειακός: Nαμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60′ βασιλείου), Μαχαίρας (73′ Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46′ Γιακουμάκης).

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον ο ΠΑΣ Γιάννινα, να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο στάδιο κόντρα στον Ηρακλή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Πλατανιάς-Πανιώνιος 1-1
80΄ Μανούσος – 27΄ Μπεν

Βέροια-Παναιτωλικός 1-1
30΄ Σαρπόνγκ – 3΄ Μάκος

Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1
74΄ Τουράμ – 14΄ Λαμπρόπουλος

ΚΥΡΙΑΚΗ
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0

17:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος
17:15 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα

Το άρθρο Άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα