Ανεμβολίαστοι Ελλάδα: Πέθανε 46χρονος πατέρας στην Ξάνθη

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν οι θάνατοι νέων ανθρώπων από κορονοϊό, οι οποίοι μάλιστα είναι ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthi2.gr, το νεότερο θύμα του κορονοϊού στην πόλη της Ξάνθης είναι ο 46χρονος Νεκτάριος Δερμετζόγλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ διατηρούσε ένα συνεργείο μοτοσικλετών στο κέντρο της πόλης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Σχολιάζοντας τον θάνατο του 46χρονου, ο ξάδελφός του, πρώην Δήμαρχος, Βασίλης Τσολακίδης έγραψε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: “Ξάδερφε δεν μας άκουσες

να κάνεις το εμβόλιο. Γιατί το έκανες αυτό στα παιδάκια σου;”.

Σοκ έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα ο θάνατος δύο νέων ανθρώπων ηλικίας 29 και 33 ετών από κορονοϊό, με διαφορά λίγων ημερών. Ο διοικητής νοσοκομείου Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Σήμερα” ανέφερε ότι και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι και τονίζει ότι αν είχαν πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο, πιθανότατα θα είχαν σωθεί. “Ο 29χρονος με το που ήρθε στο νοσοκομείο, εισήχθη αμέσως στη ΜΕΘ. Ήταν περίπου 10 μέρες στο σπίτι του, νοσούσε με πυρετό και πνευμονία και άργησε να έρθει, ενώ δεν είχε καθόλου υποκείμενα νοσήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγορίου.

Σε ό,τι αφορά, στην 33χρονη κοπέλα, υπογράμμισε ότι προσκομίστηκε νεκρή και για αυτό θα διεξαχθεί νεκροψία προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου της. Ο ίδιος σημείωσε ότι τα ποσοστά εμβολιασμού στα Τρίκαλα είναι πολύ χαμηλά, της τάξεως του 52%-53%.

Keywords
Τυχαία Θέματα