Ανδρουλάκης Κρήτη: Τα παϊδάκια οι ψήφοι και η ενθουσιασμένη τουρίστρια

Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου πραγματοποίησε μετά τις συναντήσεις του με εκπροσώπους του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Με χαλαρή διάθεση και αρκετές δόσεις χιούμορ ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε στην κεντρική αγορά της πόλης μιλώντας με τους τοπικούς εμπόρους αλλά και περαστικούς. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της βόλτας του πέρασε και έξω από ένα ιστορικό κατάστημα εστίασης που φημίζεται για τα παϊδάκια του. Μόλις ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είδε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ βγήκε

να τον χαιρετήσει λέγοντάς του να κάτσει να τον κεράσει παϊδάκια. Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν άμεση λέγοντας πως «Δεν ήρθα να πάρω παϊδάκι αλλά να πάρω ψήφο. Παϊδάκι μετά τις εκλογές».

Η ενθουσιασμένη τουρίστρια

Ανάμεσα στον κόσμο που χαιρέτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου ήταν και μία τουρίστρια. Η συγκεκριμένη τουρίστρια με καταγωγή από την Πενσυλβανία, που κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, μόλις συνειδητοποίησε ποιος ήταν δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή τύχη στον αγώνα του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της ανέφερε πως βρίσκονται στην ίδια πλευρά με τον πρόεδρό τους, στη Σοσιαλδημοκρατία.

Η συνάντηση με τον Ψαραντώνη

Μία τυχαία συνάντηση με τον Ψαραντώνη είχε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε, μπήκε σε ένα μαγαζί όπου μέσα καθόταν ο γνωστός λυράρης ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην τιμητική, τελευταία, θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜέΡΑ25. Ο κ. Ανδρουλάκης χαιρέτησε τον Ψαραντώνη χαρακτηρίζοντάς τον ως γνήσιο απόγονο της Κρητικής Τέχνης με τους παρευρισκόμενους να προτείνουν την άλλη φορά ο Ψαραντώνης να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα