Αναβλήθηκε η έναρξη του συνεδρίου των ρεπουμπλικανών λόγω τυφώνα!

Σε αναβολή της έναρξης του ‘Εκλογικού Συνεδρίου’ των ‘Ρεπουμπλικανών’ -στην Τάμπα της Φλόριντα- οδήγησε η τροπική θύελλα Ισαάκ, που -όπως φαίνεται- εξελίσσεται σε κυκλώνα.

Κύριος στόχος του εν λόγω συνεδρίου είναι να χριστεί ως υποψήφιο του κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μιτ Ρόμνι και να ανακηρυχθεί ως υποψήφιο για την αντιπροεδρία στις εκλογές του ερχομένου

Νοεμβρίου, ο Πωλ Ράϊαν.

Ως γνωστόν, αντίπαλοί τους θα είναι ο νυν Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και ο επίσης νυν Αντιπρόεδρος, Τζο Μπάϊντεν, οι οποίοι επιδιώκουν την επανεκλογή τους με το δημοκρατικό ψηφοδέλτιο.

Ο Μιτ Ρόμνι, θα μιλήσει στο συνέδριο της Τάμπα την Πέμπτη, σε πανηγυρική σύνοδο κατά την διάρκεια της οποίας θα αποδεχθεί το χρίσμα του ‘προεδρικού υποψηφίου’ των ‘Ρεπουμπλικανών’.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στο τηλεοπτικό κανάλι Φοξ ο κύριος Ρόμνι είπε ότι ελπίζει πως η ομιλία του -με την οποία θα αποδεχτεί το χρίσμα- θα αντικατοπτρίζει την πεποίθησή του ότι ‘οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία μοναδική χώρα, που συνεχίζει να έχει κάθε τι που απαιτείται για να οδηγήσει τον κόσμο στην ευημερία και την ειρήνη…’.

Επίσης, ο Μιτ Ρόμνι κράτησε απόσταση από πρόσφατες δηλώσεις του Ρεπουμπλικανού βουλευτή Τοντ Έϊκιν, ο οποίος -την περασμένη εβδομάδα- εξόργισε πολλές ψηφοφόρους, όταν υπαινίχθη το ότι ο οργανισμός της γυναίκας μπορεί να αποτρέψει την εγκυμοσύνη σε περιπτώσεις κατά την οποία αυτή έχει υποστεί βιασμό.

Ακόμα, ο ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος δήλωσε πως όταν ήταν ‘κυβερνήτης’ της Μασαχουσέτης, είχε βοηθήσει τις γυναίκες εφαρμόζοντας ένα περιεκτικό σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ότι εξακολουθεί να είναι πολύ υπερήφανος για το επίτευγμά του αυτό.

Ο Ρόμνι έχει υποσχεθεί ότι εάν εκλεγεί στον Λευκό Οίκο θα αντιστρέψει το πρόγραμμα του Προέδρου, με το οποίο μεταρρυθμίζεται το σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα