Ανατριχιαστικό: Οι τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους πωλούν για 1 εκ. δολάρια το πτώμα του Φόλεϊ

Μόνο σε σκληρή εγκληματική οργάνωση και όχι σε οργάνωση η οποία επικαλείται το Κοράνι θα μπορούσε κάποιος να βρει τις φρικιαστικές ενέργειες που κάνουν στο όνομα του Θεού οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ξεπερνώντας με την κτηνωδία τους κάθε όριο ανθρώπινης αξιπρέπειας.

Μετά από τους αποκεφαλισμούς, τις εκτελέσεις, τις απαγωγές γυναικών και παιδιών και τις δολοφονίες αόπλων με μόνη αιτία το θρήσκευμά τους, τώρα το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να πουλήσει και ότι απέμεινε από το αποκεφαλισμένο πτώμα του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, στους γονείς του ή την αμερικανική

κυβέρνηση, έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ανώνυμη πηγή που είναι και ο διαμεσολαβητής των διαπραγματεύσεων αναφέρει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post» ότι η ακραία ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση προβαίνει σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη ελέους απέναντι στην οικογένεια που θέλει να θάψει το νεκρό.

Οι τζιχαντιστές που έχουν καταλάβει μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας, σκοτώνοντας, βιάζοντας και αιχμαλωτίζοντας χιλιάδες ανθρώπους έχουν έσοδα για τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις και τις θηριωδίες τους κυρίως από την πώληση του πετρελαίου.

Μετά όμως την δραματική πτώση στην τιμή του αργού πετρελαίου οι ισλαμιστές ψάχνουν τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα και μέσα σε αυτούς βρήκαν πρόσφορο να πουλήσουν και το πτώμα του ανθρώπου που οι ίδιοι αποκεφάλισαν.

«Ζητούν λύτρα από συγγενείς και κυβερνήσεις για να μην αποκεφαλίσουν και βιάσουν ομήρους», αποκαλύπτει η ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: «τώρα όμως φτάνουν στο σημείο να ζητούν χρήματα και για αποκεφαλισμένα, διαμελισμένα πτώματα».

Μάλιστα για να γίνουν πιστευτοί προσφέρουν δείγμα dna στους γονείς του Φόλεϊ για να αποδείξουν ότι το πτώμα του ανήκει.

Keywords
Τυχαία Θέματα