Ανακοινώθηκε η 20άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Σταντάρ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχωρεί αύριο για το Βέλγιο η αποστολή του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ (30/7, 21:00) την Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Ο προπονητής των «πρασίνω» Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή

και τον νεαποκτηθέντα τερματοφύλακα Λουκ Στιλ, ενώ εκτός έμειναν οι Εμιρ Μπαϊράμι και Γιάννης Σταματάκης, που είναι ανέτοιμοι.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μλάντεν Πέτριτς, πάντως, δεν έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας, καθώς για προληπτικούς λόγους έκαναν αποφόρτιση.

Το «παρών» στο Κορωπί έδωσε και ο Ουασίμ Μπούι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός που θα αποκτηθεί από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού.

Το άρθρο Ανακοινώθηκε η 20άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Σταντάρ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα