H Φόρμουλα 1 πάει Αζερμπαϊτζάν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια νέα πίστα προστίθεται στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1 από το καλοκαίρι του 2016, όπως ανακοινώθηκε από τον Μπέρνι Έκλεστόουν και τον υπουργό Αθλητισμού του Αζερμπαϊτζάν.

Η Φόρμουλα 1 τρέχει πλέον και στο Αζερμπαϊτζάν. Η απόφαση αυτή ήταν ειλημμένη από καιρό και μάλιστα φερόταν να ξεκινάει να ισχύει από φέτος, αλλά εν

τέλει μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά, για το καλεντάρι του 2016. Μάλιστα, η πίστα στο Μπακού είναι ήδη σχεδιασμένη, από τον Χέρμαν Τίλκε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να ανακοινώσουμε πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο για να φέρουμε τη Formula 1 στο Μπακού το 2016. Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια μοντέρνα χώρα, που αποτελεί σταυροδρόμι της ανατολικής Ευρώπης και της δυτικής Ασίας.» είπε ο υπουργός αθλητισμού του Αζερμπαϊτζάν, Αζάντ Ραχίμοφ, ενώ από την πλευρά του ο Μπέρνι Έκλεστόουν, τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Μπακού προστέθηκε στην οικογένεια της Formula 1. Θα είναι ένας αγώνας δρόμου, όπου τα μονοθέσια θα περνούν από ενδιαφέρονται και γραφικά σημεία της πόλης. Είμαι βέβαιος πως ο αγώνας θα πληρεί όλα τα κριτήρια της Formula 1

Το άρθρο H Φόρμουλα 1 πάει Αζερμπαϊτζάν εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα