Ανακοίνωσε Ντινγκά και έκλεισε Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός

Και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Ντελβέν Ντινγκά, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού μέσου από το Κονγκό. Ο 25χρονος άσος αποκτήθηκε από τους «ερυθρολεύκους» για ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού από τη Μονακό, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

για τον παίκτη αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας"».

Μετά τον Ντελβέν Ντινγκά, ο οποίος ήδη ανακοινώθηκε, στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο μέσος από το Μάλι, ο οποίος διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και -εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα- θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαστιά, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Γιαταμπαρέ, ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία με τους Πειραιώτες για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ ο σύλλογος από την Κορσική γνωστοποίησε πως η μεταγραφή θα αποφέρει στο ταμείο της το «καθαρό» ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα