"Αν είχα σφαίρες θα σκότωνα και εσάς", είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Βασιλικού στην Εύβοια, μετά τη χθεσινή δολοφονία πατέρα και γιου από τον 40χρονο γείτονα τους, ο οποίος τους εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα χωρίς λόγο.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο 40χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν πολλές ώρες κλειδωμένος στο σπίτι και είναι άγνωστο αν ακολουθούσε την φαρμακευτική του αγωγή.
Ο 40χρονος διέθετε άδεια για την καραμπίνα,

την οποία ωστόσο δεν είχε ανανεώσει από το 2005.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.00 το πρωί, όταν ο άνδρας πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε στο ισόγειο του σπιτιού. Πιθανολογείται ότι αρχικά ήθελε να σκοτώσει τους γονείς του, οι οποίοι εκείνοι την ώρα βρίσκονταν στην εκκλησία.
Στη συνέχεια ο άνδρας βγήκε στην αυλή, και όταν είδε το 54χρονο γείτονα του στη βεράντα, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει νεκρός.
Στο σπίτι του άτυχου άνδρα βρίσκονταν η γυναίκα του, ο 25χρονος γιος του και η 22χρονη κόρη του. Όταν άκουσαν τον πυροβολισμό, ο γιος τους βγήκε έξω να δει τι συνέβη. Μόλις εκείνος έσκυψε πάνω από το άψυχο σώμα του πατέρα του, δέχθηκε έναν πυροβολισμό στην πλάτη από τον 40χρονο.

Εν συνεχεία ο ίδιος έφυγε και κλείστηκε στο σπίτι του.

Οι δυο γυναίκες στη θέα των δύο ανδρών άρχιζαν να φωνάζουν, ενώ πανικοβλήθηκε ολόκληρη η γειτονιά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν από πού προήλθαν οι πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 25χρονο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς εξέπνευσε στη διαδρομή.
Τους αστυνομικούς ενημέρωσε για το 40χρονο ένας γείτονας, οι οποίοι λίγο αργότερα εισέβαλαν στο σπίτι του.
Ο 40χρονος τους περιμένει στο δωμάτιό του ήρεμος. Δίπλα του είχε το φονικό όπλο. «Αν είχα σφαίρες θα σκότωνα και εσάς.», είπε στους αστυνομικούς, όταν του περνούσαν τις χειροπέδες.

πηγή: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα