Αμαλιάδα: Ισόβια για τους γονείς-«τέρατα»

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στη μάνα και τον πατέρα από την Πάτρα, που τον Δεκέμβριο του 2010 ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το μόλις 23μηνών βρέφος τους. Το δικαστήριο μάλιστα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους γονείς.

Αναλυτικότερα, η 36χρονη τσιγγάνα Κ.Μ. από το Αίγιο και ο 33χρονος σύντροφός της Α.Μ. από την Πάτρα, κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία από πρόθεση και για ενδοοικογενειακή βία. Η 36χρονη,

που δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ο 33χρονος, αν και ανύπαντροι απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, 5 και 6 ετών σήμερα τα δύο, και το 23 μηνών αγοράκι τους που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ζευγάρι που διέμενε στην περιοχή Λεύκα Πατρών στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ξυλοκόπησε το μόλις 23 μηνών αγοράκι τους μέχρι θανάτου, με αποτέλεσμα να καταλήξει από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αξιοσημείωτο, ότι ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών το πρωί της επόμενης ημέρας του ξυλοδαρμού… με τους γιατρούς απλά να επιβεβαιώνουν το θάνατό του.

Πηγή: imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα