Άλωσε τη Λιβαδειά ο ΠΑΣ με 2-1

Μεγάλη νίκη μέσα στη Λιβαδειά πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας τον Λεβαδειακό με 2-1. Οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Βοιωτία, καθώς οι παίκτες της ομάδας του Σάββα Παντελίδη κατάφεραν μεν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, τις έχασαν δε με την ίδια ευκολία.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 38΄, σε μια αντεπίθεση με κοντινή προβολή του Τζιμόπουλου. Ο Λεβαδειακός

αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση για να ισοφαρίσει, πράγμα που κατάφερε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κατίδη ο οποίος με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη.

Λίγο αργότερα όμως και πάλι ψυχρολουσία για τους γηπεδούχος καθώς ο ΠΑΣ έκανε το 1-2. Ήταν το 73ο λεπτό όταν Μανιάς δέχθηκε ωραία μπαλιά που τον έβγαλε μόνο του απέναντι στον Σηφάκη και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Ηπείρου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46′ Χαρίσης), Ντάσιος (72′ Σκόνδρας), Στρούνα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Τσάβες, Ίλιτς (58′ Γιάκος), Μανιάς.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Τριποτσέρης, Κώτσιος, Μιλιάζες, Στάθης, Πελέ (69′ Γκόμες), Ζίτο, Βούκσεβιτς (46′ Κατίδης), Ορτέγκα (77′ Γιακουμάκης), Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα