Super League: Δυνατά παιχνίδια στην 23η αγωνιστική

Μπορεί το ντέρμπι της Τούμπας να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φιλάθλων, ωστόσο υπάρχουν και άλλα πολύ δυνατά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στην Λεωφόρο τον Παναιτωλικό με το βλέμμα στραμμένο και προς την Τούμπα καθώς σε δύο εβδομάδες φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απώλειες και ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ θα μπορέσει να βρεθεί σε κοντινή βαθμολογική απόσταση.

Στα άλλα παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον φορμαρισμένο Λεβαδειακό, ο Εργοτέλης στο ντέρμπι της Κρήτης αλλά και του Ηρακλείου θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, ενώ πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Βέροια, όπου η τοπική ομάδα θα παίξει κόντρα στον Ατρόμητο, με τον οποίο ισοβαθμούν στους 30 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος που παλεύει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη την Κέρκυρα που επίσης παλεύει για «μια θέση στον Ήλιο». Στα Χανιά, ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό και στο τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής η Καλλονή θα κοντραριστεί εντός έδρας με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

15:00 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 Εργοτέλης – ΟΦΗ

19:30 Βέροια – Ατρόμητος

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου

15:00 Πανιώνιος – Κέρκυρα

17:15 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

17:15 Πλατανιάς – Πανθρακικός

19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου

19:30 Καλλονή – Ξάνθη

Keywords
Τυχαία Θέματα