Αλλού οι μεταφορείς της κοκαϊνης και αλλού οι αποσκευές με κιλά παραισθήσεων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έφθασαν αεροπορικώς στην Αθήνα από την Ολλανδία, μέσω Γερμανίας, όπου άφησαν τις αποσκευές τους για να φορτωθούν σε άλλη πτήση. Με αυτό το «κόλπο» οι δύο Βούλγαροι θεώρησαν ότι θα απαλλάσσονταν από τον έλεγχο αποσκευών καθώς σε ειδικούς πάτους είχαν κρύψει τέσσερα κιλά και 310 γραμμάρια κοκαίνης.

Όμως το… τρικ με την αλλαγή πτήσεων από χώρα σε χώρα και την χωριστή αποστολή των αποσκευών δεν… έπιασε.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, υποψιασμένοι

και πληροφορημένοι για τις πρακτικές αυτές από εκθέσεις της Γιουροπόλ, αμέσως μόλις αφίχθηκαν οι Βούλγαροι, ηλικίας 28 και 36 χρόνων, τους κάλεσαν για έλεγχο.

Σε πρώτη φάση δεν βρήκαν τίποτε το ύποπτο, αφού οι επιβάτες δεν είχαν το πάρα μικρό πάνω τους. Περίμεναν όμως να φθάσουν με την άλλη πτήση, την επομένη ημέρα και οι αποσκευές. Στον έλεγχο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν, για να αποφύγουν τους… σκύλους της Δίωξης!

Μετά από αυτά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το χώρο όπου διέμεναν προσωρινά στη Γλυφάδα και συνέλαβαν τους δύο εμπλεκόμενους.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν 3.275 ευρώ και τέσσερις συσκευές τηλεφώνων, οι οποίες αναμένεται μετά την εξέτασή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια, να «αποκαλύψουν» τις επαφές των μεταφορέων και τα πρόσωπα με τα οποία επρόκειτο να έλθουν σε επαφή στην Αθήνα για την προώθηση των παραισθήσεων.

Το άρθρο Αλλού οι μεταφορείς της κοκαϊνης και αλλού οι αποσκευές με κιλά παραισθήσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα