Άλκηστις – Ντέμη: Η σύντροφος της παίκτριας του MasterChef μιλά για όλα

Άλκηστις – Ντέμη: Αναμφίβολα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει στο Masterchef 4 και τώρα η σύντροφός της μιλά για την Ντέμη, αλλά και για την προσωπική τους ζωή. Τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας από το ριάλιτι μαγειρικής, η Ντέμη, η βίγκαν παίκτρια του Masterchef, έχει γίνει θέμα συζήτησης, κυρίως μετά την δήλωση πως τρώει σαλάμια και τυριά στις 3 το πρωί. Θέση στο θέμα πήρε μέχρι και ο Ηρακλής που εξήγησε πως η Ντέμη στο σπίτι του Masterchef

τρώει κάτι φυτικά σαλάμια και τυριά βίγκαν. Το μέρος της όμως πήρε και ο Ηλίας, υποστηρίζοντάς την και λέγοντας πως έχει παλέψει πάρα πολύ τόσο εντός του παιχνιδιού όσο και εκτός.

Τα σχόλια της Κατερίνας Λένη όμως προκάλεσαν την αντίδραση της συντρόφου της Ντέμης, που πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε λέγοντας πως τις απειλούν και τις αποκαλούν ανώμαλες. Σήμερα, η Άλκηστις Αλεξανδράτου μίλησε πάλι για την σύντροφό της, το Masterchef 4 και αποκάλυψε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Άλκηστις – Ντέμη: Πως γνωρίστηκαν

Με τη Ντέμη γνωριζόμαστε από παιδιά, από το σχολείο. Κάναμε παρέα, ήταν φίλη φίλων, μετά χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε το 2011…Ήμουν εφτά χρόνια παντρεμένη, αλλά με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε επαφές. Είχαμε χωρίσει πρακτικά δύο χρόνια πριν γνωρίσω τη Ντέμη, απλά δεν είχαμε πάρει διαζύγιο. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι με τη Ντέμη, αλλά η Ντέμη δεν θέλει. Έχω όμως δυο παιδιά οπότε είμαι πλήρης. Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14,5 και μένουν με τον μπαμπά τους. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αρνητικοί, θεωρούσαν ότι ήταν μια φάση και θα περάσει».

Σε ερώτηση για τις απειλές που έχουν δεχτεί, απάντησε: «Έχουμε δεχτεί απειλές με την Ντέμη, βλέπω μια απέχθεια, έναν θυμό. Μιλάνε πολύ άσχημα, πολύ υποτιμητικά, πάρα πολύ προσβλητικά για την προσωπική μας ζωή. Οκ, μπορεί να την έχουμε εκθέσει σε ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν έχουμε εκθέσει λεπτομέρειες. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Το όνειρό μου είναι να φύγω στο εξωτερικό, στη Γερμανία, σε κάποιο χωριό της Γαλλίας. Στη Ντέμη αρέσουν πολύ τα ταξίδια, μάλλον θα έρχεται να με επισκέπτεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα