Ακόμη τέσσερις "πελάτες" θετικοί στον ιό του AIDS

Μεγαλώνει η λίστα των μολυσμένων με τον ιό του AIDS ατόμων που ήρθαν σε επαφή με οροθετικές ιερόδουλες, στην οποία προστέθηκαν ακόμη τέσσερις άνδρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Πρόκειται για Έλληνες με σταθερή ή έγγαμη σχέση, οι οποίοι μετά τη δημοσίευση των στοιχείων για τις οροθετικές ιερόδουλες της Αθήνας ήρθαν σε επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και έσπευσαν να εξεταστούν στις Κινητές Μονάδες Υγείας του Κέντρου.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, σε διάστημα τριών εβδομάδων έχουν εξεταστεί περίπου 200 άνδρες, ενώ τα τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν φτάσει τα 8.000 με την πλειονότητα των ανδρών που καλούν να παραδέχονται ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει προφυλακτικά στη διάρκεια των επαφών τους με εκδιδόμενες ή άλλες άγνωστες γυναίκες.

πηγή: inews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα