«Δεν ήταν η καλύτερη λύση ο Ντομίνγκος»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6», αναφέρθηκε στην υπόθεση του νέου προπονητή και στην αποτυχία συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Ντομίνγκος Πασιένσια, ενώ μίλησε και γι ατο ενδεχόμενο παραμονής των Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ.

«Κανείς δεν συμμερίζεται τη βιασύνη των ΜΜΕ. Το χρονοδιάγραμμα, όπως το είχε ορίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

είναι για τις αρχές Ιουνίου. Δεν υπάρχει κάποιο dead line. Δεν υπάρχει βιασύνη για το θέμα του προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε έρθει κοντά με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ωστόσο υπήρξαν κάποιες επιμέρους διαφωνίες. Ο προπονητής στον Ολυμπιακό είναι κρίσιμο μέγεθος. Όταν λέει ο κ. Μαρινάκης ότι δίνει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος, το εννοεί. Αυτό έκανε και με τον κ. Βαλβέρδε. Ο νέος προπονητής θα έχει την απόλυτη ευθύνη. Θέλει καλό ψάξιμο και να περάσουν οι υποψήφιοι από πολλά φίλτρα μέχρι να πούμε ότι… αυτός είναι».

Για το αν ο Ολυμπιακός έκανε πίσω επειδή υπάρχουν άλλοι, ενδεχομένως καλύτεροι υποψήφιοι: «Όπως σας είπα, οι συζητήσεις με τον κ. Πασιένσια πήγαιναν καλά. Υπήρξαν, όμως, επιμέρους διαφωνίες. Δεν μπορούσε να πάει παρακάτω το πράγμα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό brand στην Ευρώπη και υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα ήθελα να έρθουν στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο υψηλού επιπέδου».

Για το αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επαφή με τον Ντομίνγκος Πασιένσια: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ασχολείται πολλές ώρες με τον Ολυμπιακό. Δεν γινόταν να μην ασχοληθεί με ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Για να μιλήσει, όμως, πρέπει να φτάσει η κουβέντα σε ένα τελικό στάδιο. Υπάρχει προηγουμένως η διοίκηση. Υπάρχει ο κ. Κοβάσεβιτς. Ο προπονητής που θα έρθει θα κάνει την τελική συμφωνία με τον πρόεδρο. Όλοι προσπαθούν για την καλύτερη λύση. Δεν ήταν η καλύτερη λύση ο κ. Πασιένσια. Πάμε παρακάτω. Συνεχίζουμε να κοιτάμε στην ιβηρική χερσόνησο. Δεν υπάρχει κάποιος προπονητής που να έχει προβάδισμα αυτή τη στιγμή. Κάνουμε έρευνα υψηλού επιπέδου».

Για το ενδεχόμενο να παραμείνουν οι Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ: «Είναι θέμα ημερών το εν λόγω θέμα. Θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Νομίζω ότι είναι θετικοί, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι θέλουν να μείνουν. Είναι ικανοποιημένοι εδώ και το ίδιο ισχύει και τον Ολυμπιακό. Σε αυτές τις διαπραγματεύσεις όλα είναι σχετικά. Μπορεί σήμερα να μην έχει κάποιος πρόταση και αύριο να έχει μια πολύ καλή από το Κατάρ, για παράδειγμα. Η διάθεση τους είναι να μείνουν και οι δύο στον Ολυμπιακό».

Για τα νέα διαρκείας και το ενδεχόμενο να εξαφανιστούν: «Αν λάβουμε υπόψη μας και την περυσινή χρονιά, η μείωση φτάνει περίπου το 30%. Η καμπάνια μας είναι «στήριξε το 4ο αστέρι». Ο Ολυμπιακός εκφράζει το πιο υγιές κομμάτι και αυτό που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Έχουμε την ελπίδα ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και στις υπόλοιπες ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με τη βεβαιότητα ότι ένα σημαντικό κομμάτι θα είναι δίπλα σου. Όλες οι ομάδες του κόσμου θεωρούν

Keywords
Τυχαία Θέματα