Ακόμη ένας νεκρός από τη νεροποντή της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου…

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος αγνοούταν εδώ και ημέρες και η τύχη του ήταν άγνωστη, μετά την σφοδρή καταιγίδα, που έπληξε την Αττική την περασμένη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες από την κοίτη του ρέματος Χελιδονούς, στο ύψος της Κηφισιάς. Είχε προηγηθεί ενημέρωση της Αστυνομίας από γυναίκα που ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι άφαντος εδώ και ημέρες.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στο ρέμα και διακόσια μέτρα μακριά βρέθηκε και το πτώμα. Από τις Αρχές εκτιμάται ότι πιθανόν το όχημά του να παρασύρθηκε την περασμένη

Πέμπτη από τα νερά της καταιγίδας που έπληξε την Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι θύμα της τελευταίας κακοκαιρίας έπεσε μια 43χρονη, που παρασύρθηκε με το όχημά της στο Καματερό και τελικά εντοπίστηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στην Φρεαττύδα, αλλά και ένας 41χρονος άνδρας στην περιοχή του Καματερού.

Είναι χαρακτηριστικό, πως στη διάρκεια εκείνου του 24ώρου, η Πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχτηκε 3.500 κλήσεις, που αφορούσαν σε 1.125 αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων, καθώς και 55 κοπές δέντρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα