Αισιόδοξος ο Στουρνάρας, παρά το χάσμα με τρόικα

Η απόσταση που τους χωρίζει είναι μεγάλη, ωστόσο εκείνος αισιοδοξεί για αίσιο τέλος. Ο λόγος για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος παραδέχθηκε πως υπάρχει αρκετά μεγάλο χάσμα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τονίζοντας ωστόσο, πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας.

«Θα έρθουν στις δικές μας θέσεις, θα πάμε στις δικές τους. Θα φανεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας,

ενώ για το χρονικό πλαίσιο που θα εκταμιευθεί η δόση υποστήριξε πως η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δυνατό, ούτως ώστε η δόση να έρθει πάρα πολύ γρήγορα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με την τρόικα, ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται «σε καλό δρόμο». Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα είναι καλύτερο να μπει η χώρα σε συνολικό κάδρο λύσης μαζί με άλλες χώρες, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γνώση για τέτοια σχέδια και ότι η κυβέρνηση βαδίζει με τα δικά της σχέδια. 

Όσον αφορά στο θέμα που έχει ανακύψει με τις λίστες του ΣΔΟΕ ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα δεν έχει επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα καθόλου. Σε ερώτηση τέλος για το πότε αναμένεται να κατατεθεί το νέο πακέτο προς ψήφιση στη Βουλή, ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι «θα το δούμε».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα