Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία

Συναγερμός έχει σημάνει για τους άντρες των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς γνωστός επιχειρηματίας (Εμμ. Καραμολέγκος) έπεσε θύμα απαγωγής στην περιοχή του Κορωπίου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Όσσας. Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/01), έληξε η απαγωγή και συνελήφθη ένας δράστης. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε καλά στην υγεία του και θα καταθέσει στο Α.Τ. Κερατέας. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθώς αναζητούνται δύο ή τρεις ακόμα δράστες.

Ο επιχειρηματίας πρόσφατα έλαβε ομολογιακό

δάνειο ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και με ανακοίνωση της εταιρείας του επιχειρηματία.
Συγκεκριμένα η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε., αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως «σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.
Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες η απαγωγή του αρτοβιομήχανου έγινε το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα, μεταξύ 22.55 και 23.05, την ώρα που ο επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή της Πεντέλης.

Οι απαγωγείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν τέσσερις και κινήθηκαν ως εξής: Πλεύρισαν με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το ακινητοποίησαν και δύο από αυτούς μπήκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου αιφνιδιάζοντας τον επιχειρηματία.

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα