Αιχμές Παρασκευόπουλου για Πανούση: Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω τα πραγματικά περιστατικά από τη μυθοπλασία

Στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιάννη Πανούση αναφέρθηκε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Με βάση όσα διάβασα δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω που ειναι ο ισχυρισμός για πραγματικά περιστατικά, που ο εγκληματολόγος και που το μυθιστόρημα. Πλέον το λόγο έχουν οι αρχές», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για το ζήτημα του κ. Πανούση.

Για την αναφορά του πρώην υπουργού στο πρόσωπό του, ξεκαθάρισε οτι: «Η αλήθεια είναι οτι σε μια ιστοσελίδα είχε αναφερθεί ότι μπηκε η αστυνομία στις φυλακές με βίαιο τροπο. Ο κ. Πανούσης δηλωσε οτι δεν έχει δώσει τέτοια εντολή, αλλα

«άλλοι που κρύβονται». Ένιωσα οτι φωτογράφιζομαι από αυτή τη δήλωσή του και απάντησα οτι σε καμία περίπτωση δεν έχω τη δυνατότητα να δίνω εντολές εγώ στην αστυνομία, αλλά ο αρμόδιος υπουργός. Γενικά είχαμε διαφωνίες, όμως είχαμε μια καλή συνεργασία.».

«Ο κ. Πανούσης δεν εκανε αναφορές σε πρόσωπα και περιστατικά με τρόπο αποδείξιμο. Είναι υπουργεία και τα δύο που διαχειρίζονται τέτοια θεματα ασφάλειας. Έχω επιλέξει να ενημερώνω αρμοδίως και εκείνους που εχουν την ευθύνη ή μπορούν να ασκήσουν διωξη. Απειλές έχω δεχθεί, είναι πασιφανές. Υπάρχουν γκράφιτι για παράδειγμα. Νιώθω ασφαλής, εχω ασφάλεια και επαφίεμαι σε αυτή», κατέληξε ο κ. Παρασκευόπουλος, τονίζοντας οτι οι απειλές που έχει δεχτεί δεν έχουν ονοματεπώνυμο, τουλάχιστον όχι αξιόπιστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα