Άγριες Μέλισσες: Η μυστηριώδης γυναίκα που “ξεσκεπάζει” τον Κυριάκο

Άγριες Μέλισσες: Νέες αφίξεις στο Διαφάνι έρχονται να τινάξουν στον αέρα άλλον έναν γάμο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας. Η μυστηριώδης γυναίκα με το κατακόκκινο φουστάνι έρχεται από κάποιο διπλανό χωριό στις «Άγριες Μέλισσες» και εκτός από το καφενείο της Βιολέττας, επισκέπτεται και το μοδιστράδικο της Ουρανίας, αλλά τα μαντάτα, δεν είναι καλά.

Το σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είχε δώσει από νωρίς ψήγματα ενοχής για τον οργανοπαίχτη του χωριού, τον Κυριάκο.

Οι κουβέντες που του ξέφευγαν κατά καιρούς, όταν μιλούσε με την γυναίκα του Ουρανία για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, είχαν βάλει σε υποψίες τους φανατικούς της σειράς, τις οποίες και εξέφραζαν στα social media. Όπως φαίνεται, δεν είχαν άδικο.

Δεκάδες εξ’ αυτών δήλωναν βέβαιοι πως ο βιρτουόζος του κλαρίνου ζει… κάποια διπλή ζωή και ίσως έχει και μια δεύτερη οικογένεια σε κάποιο άλλο χωριό, γι’ αυτό και μονίμως απουσιάζει. Και να που η συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες τους, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χωριό.

Θυμηθείτε ο Κυριάκος της Ουρανίας είναι κρυφή πληγή. ( θα μας το πικράνει το κορίτσι )

Σίγουρα έχει άλλες, σίγουρα έχει ήδη άλλα παιδιά, μόνο μην είναι διπλό παντρεμένος.

( να τον ακούτε τον παλιό )#AgriesMelisses

Keywords
Τυχαία Θέματα