Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Τι θα δούμε τη Δευτέρα – Οι σκηνές σεξ που “σκανδαλίζουν” το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Οι «Άγριες Μέλισσες», έχουν φέτος φανατίσει τους τηλεθεατές και πολλές σκηνές γίνονται θέμα στο Twitter. Η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, προκαλεί τα πάθη στους τηλεθεατές που ταυτίζονται με τους χαρακτήρες και τις μεταξύ τους σχέσεις. Σε όσα έχουμε δει ως σήμερα, οι ερωτικές σχέσεις στο Διαφάνι κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά. Η παράνομη σχέση του Μιλτιάδη με τη μητέρα των αδερφών από το παρελθόν, ο έρωτας του παντρεμένου Λάμπρου με την Ελένη, η σεξουαλική σχέση του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη και η κρυφή συνεύρεση του Κωνσταντή με την Βιολέτα την καφετζού είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες στις «Άγριες Μέλισσες».

Ένας από τους πιο μεγάλους έρωτες, αυτός του Λάμπρου, του δάσκαλου, με την Ελένη Σταμίρη. Ο Σεβαστός έφυγε από το χωριό με την υπόσχεση να γυρίσει σε εκείνη, όμως αντ’ αυτού επέστρεψε παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Ελένη και Λάμπρος έχουν έρθει πιο κοντά στις «Άγριες Μέλισσες», παρότι η μεγαλύτερη αδερφή Σταμίρη αντιστέκεται σθεναρά, ενώ η σκηνή που η ηθοποιός Μαρία Κίτσου χαστουκίζει τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο καθήλωσε το κοινό.  Την ίδια ώρα, τα λόγια του ερωτευμένου Νικηφόρου στην Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες» συγκινούν το τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει με αγωνία για να δει πως θα εξελιχθεί το ειδύλλιό τους, τώρα που η τελευταία έχει διαλύσει τον αρραβώνα.

#AgriesMelisses Η σκηνή που καθήλωσε. Η Λενιώ χαστουκίζει τον Λάμπρο. 31/10/2019. pic.twitter.com/QgbMPh1dBN

— K. Alexandrou (@MakedonianGR) October 31, 2019

«Άγριες Μέλισσες»: Και οι σκηνές σεξ που σκανδαλίζουν

Η Βιολέτα έχει μείνει μόνη να «φέρνει βόλτα» το καφενείο του χωριού, αλλά και τις κακές γλώσσες που την κακολογούν πίσω από την πλάτη της. Ωστόσο, η ηρωίδα που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, απολαμβάνει το σεξ με τον μεσαίο γιο των Σεβαστών, Κωνσταντή.  Το σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θέλει τον Κωνσταντή Σεβαστό να αναζητά εκδίκηση από την ερωμένη του, για τη θέση που πήρε στον καβγά του με τον θείο του Μιλτιάδη.

«Η σχέση της Βιολέττας με τον Κωνσταντή θα σταματήσει μετά από ένα πολύ σκληρό επεισόδιο. Δεν έχει γυριστεί ακόμα» έχει δηλώσει η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά. Μέρος του σχεδίου του Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες» ξετυλίχτηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν έπεισε την Βιολέτα να τον ακολουθήσει για μια βραδιά σεξ στον στάβλο.

Και φυσικά, τα social media πήραν «φωτιά» με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της Μυρσίνης, γυναίκας του Δούκα Σεβαστού, με τον Θωμά Κυπραίο. Τον μυστηριώδη ξένο, που έχει αποδείξει στις «Άγριες Μέλισσες» πως καμιά του κίνηση δεν γίνεται τυχαία. Το βράδυ της Πέμπτης, καλεί και πάλι την Μυρσίνη στο δωμάτιό του και την εκβιάζει να πείσει τον σύζυγό της να του δώσει τα χωράφια, προκειμένου να συνεχίσουν να συνευρίσκονται ερωτικά. Αυτή η συνάντηση για σεξ θα αφήσει πίσω της το σκουλαρίκι, αποδεικτικό της απιστίας στις «Άγριες Μέλισσες».

«Άγριες Μέλισσες»: Οι ερωτικές σκηνές στις

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Πρωινό» συγκέντρωσε τις δύο ερωτικές σκηνές από τις «Άγριες Μέλισσες» σε ένα βίντεο.

Άγριες Μέλισσες: Η νύχτα πάθους για Λάμπρο και Λενιώ θα φέρει στο φως μια αναπάντεχη εξέλιξη

Η Λενιώ και ο Λάμπρος θα έρθουν ακόμη πιο κοντά και θα γίνει αυτό που χρόνια και οι δυο επιθυμούσαν. Συγκλονιστικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να διεκδικεί με πάθος την Ασημίνα. Δεν δέχεται τον χωρισμό τους και παλεύει να της αλλάξει άποψη, ώστε να ξανασμίξουν και να παντρευτούν. Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη προκαλεί ντόμινο ανατροπών. Ο Δούκας έχει έρθει να ανακοινώσει στην Ελένη πως τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του δίνουν τη συγκατάθεση τους στο ζευγάρι. Έτσι, πραγματοποιούνται οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας, που έχουν πλέον τις οικογένειες τους στο πλευρό τους!

Άγριες Μέλισσες: Απουσία – μυστήριο

Ενώ το νεαρό ζευγάρι κάνει όνειρα για το μέλλον, η Ελένη απουσιάζει μυστηριωδώς από τη βραδιά των αρραβώνων. Και φυσικά σχολιάζεται έντονα από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απορούν για το πού μπορεί να βρίσκεται… Κανείς δεν φαντάζεται ότι η Ελένη ζει την απόλυτη ευτυχία στην αγκαλιά του Λάμπρου! Οι δυο ερωτευμένοι πετούν στα σύννεφα. Ο Λάμπρος όμως θα ανακαλύψει κάτι για την πρώτη νύχτα του γάμου της Ελένης και του Σέργιου, που θα τον βάλει σε σκέψεις. Ο Λάμπρος θα αντιληφθεί επίσης ότι ο Κυπραίος «πολιορκεί» την Ελένη. Δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια και οι δύο αντίζηλοι οδηγούνται σε σύγκρουση…

Οι γυναίκες του χωριού έρχονται αντιμέτωπες με ένα άσχημο γεγονός. Ο Δούκας, την ίδια ώρα, μοιράζει αρμοδιότητες στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή. Ο Κωνσταντής αισθάνεται για μια ακόμα φορά αδικημένος και αντιδρά.

Άγριες Μέλισσες: Ξεκαθάρισμα…

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου προχωρούν πυρετωδώς. Αν και αναγκάστηκε να αποδεχτεί τη νύφη της, η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να το παίξει… χαρωπή πεθερά. Ξεκαθαρίζει λοιπόν στην Ασημίνα τι σκέφτεται για τον γάμο του αγαπημένου της γιου. Ο Δούκας διαπιστώνει ότι τα σχέδια του κινδυνεύουν και αναγκάζεται να στραφεί στον Κυπραίο για βοήθεια.

Η Ανέτ και ο Νέστορας κάνουν τα πάντα για να μάθουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Στο μεταξύ, παρασυρμένοι από τα συναισθήματα τους, ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται κοντά, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι ο Κυπραίος παρακολουθεί κάθε τους βήμα. Την ίδια στιγμή, ακολουθώντας τις εντολές του Δούκα, ο Τόλλιας μεθοδεύει τρόπους για να διώξει οριστικά τον Λάμπρο από το χωριό.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 26: Το τρέιλερ 

Ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη, αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως, η προσβλητική της στάση θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του. Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα