Άγρια μάχη ξέσπασε ανάμεσα σε 100 μαθητές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μάχη ξέσπασε ανάμεσα σε εκατό παιδιά στο Northumberland Heath στο Bexley, του νοτιοανατολικού Λονδίνου, με τη Μητροπολιτική Αστυνομία να δηλώνει σοκαρισμένη από αυτό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, καθώς κάποια από αυτά κρατούσαν μαχαίρι!

Τα παιδιά ήρθαν στα χέρια για άγνωστους ακόμη λόγους και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με έναν αυτόπτη μάρτυρα να γράφει στο λογαριασμό του στο Facebook ,πως τα οκτώ χρόνια

διαμονής του στο μέρος αυτό δεν έχει δει ξανά κάτι παρόμοιο. Η αστυνομία παραμένει στον σημείο για να αποφευχθούν περαιτέρω βίαια επεισόδια, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλλάβει έξι νεαρούς και δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Ένας δεύτερος μάρτυρας δήλωσε στις αρχές: «Επικρατούσε πανδαιμόνιο. Παιδιά φώναζαν μεταξύ τους. Ήταν τρομακτικό. Το φοβερό είναι ότι μαθητές προκάλεσαν τόσα επεισόδια. Μάλιστα πολλά από αυτά για να μην αναγνωριστούν είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Μερικά είχαν ακόμα και μαχαίρια και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα. Άνθρωποι που είχαν βγει βόλτα με το σκύλο τους και τα παιδιά τους έπαθαν σοκ. Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν».

Δείτε το βίντεο:

Το άρθρο Άγρια μάχη ξέσπασε ανάμεσα σε 100 μαθητές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα