Αγνοούμενοι στο Ποσείδι – Χαλκιδική: Αγωνία για τον 28χρονο και τον 30χρονο

Μάχη με τον χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν δυο κολυμβητές που χάθηκαν στην θάλασσα στο Ποσείδι της Χαλκιδικής λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) δίνουν στελέχη του λιμενικού. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα ελικόπτερο, τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού και άλλα σκάφη ιδιωτών. Λίγη ώρα νωρίτερα εντοπίστηκε ένα ακόμη άτομο από την παρέα των Σκοπιανών, το οποίο αγνοούνταν επίσης και πλέον οι έρευνες έχουν εστιάσει για την εύρεση των άλλων δυο. Τον 25χρονο που διεσώθη κατάφερε και έπιασε ένας σέρφερ, πριν τον παρασύρουν τα ρεύματα, σύμφωνα με το thestival.gr.

Οι τρεις Σκοπιανοί

που γιόρταζαν στην παραλία τα γενέθλια του ενός βούτηξαν στη θάλασσα, στη Μύτη στο Ποσείδι, σε ένα σημείο επικίνδυνο ακόμη και όταν έχει άπνοια και αμέσως παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και τον αέρα. Λουόμενοι που είδαν τι συνέβη ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό. Όπως έκανε γνωστό ο εθελοντής διασώστης, Θέμελης Ιερισσιώτης, μιλώντας μιλώντας στο ΕΡΤNews, ο κολυμβητής που διεσώθη είχε πιει αρκετό νερό και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 μποφόρ και η αγωνία για τον εντοπισμό τους μεγαλώνει όσο πλησιάζει η νύχτα.

Στη θάλασσα μετά από πάρτι

Οι δύο αγνοούμενοι είναι Σκοπιανοί, ηλικίας 28 και 30 ετών, οι οποίοι μαζί με τον 25χρονο που εντοπίστηκε διεσώθη, γιόρταζαν τα γενέθλια του ενός σε beach party και ακολούθως βούτηξαν στη θάλασσα. Οπως φαίνεται τα θαλάσσια ρεύματα και οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, τους παρέσυραν.

Keywords
Τυχαία Θέματα